نقش باکتریها در تهیه واکسنها واکسنها را تحت شرایط کاملا کنترل شده تهیه می‌کنند. واکسنهای باکتریایی را از کشت میکروبها در آگار یا آبگوشت غذایی بدست می‌آورند. سلولهای سطح آگار غذایی را با محلول سرم فیزیولوژیک (0.85 درصد کلرورسدیم) شستشو داده و سلولهای آبگوشت را با سانتریفوگاسیون جهت جدا کردن مواد خارجی شستشو می‌دهند و سرانجام آنها را در سرم فیزیولوژیک در تراکم استاندارد وارد می‌سازند. برای دانلود کل پاپورپوینت از لینک زیر استفاده کنید: .




هر چی که بخوای

دانلود مقاله ITS چيست؟

دانلود مقاله زبان آموزي و رشد گفتار

تحقیق آشنایی با مفاهیم سرمایه انسانی

دانلود مقاله حافظه

دانلود مقاله اسکلت بدن انسان

تحقیق تعاريف و مفاهيم فنی راهسازي

دانلود پاورپوینت باکتری - 28 اسلاید

دانلود ,غذایی ,فیزیولوژیک ,سرم ,آگار ,سلولهای ,سرم فیزیولوژیک ,دانلود پاورپوینت ,را با ,28 اسلاید ,باکتری 28 ,دانلود پاورپوینت باکتری

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

شورای دانش آموزی دبستان حضرت رقیه (س) خوی تولیدی قابلمه گرانیت _factory granite cookware pptdl فروشگاه دانشجویی فایل 24 دلنوشته شقايق گلزاده آموزش فن بیان، تندخوانی، مقاله نویسی چشم انتظاری های ماهی کوچک درون حوض! نسیم کتابخانه سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان معنیِ نازُک. محبوب نازکننده.